Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Χαλκίδα - Βόρειος Ευβοικός
#1
Γεια σε όλους!!! κατοικώ Χαλκίδα και κάνω κάθε Σ/Κ διαδρομές προς Β. Ευβοικό ή γύρω από την Πόλη (20 με 30 χλμ , 3 - 5 ώρες) . Η Ευβοια έχει καταπληκτικές διαδρομές για καγιακ και σχετικά ησυχα νερά. Θα χαρώ να οργανώσουμε βολτούλα!  Smile

Προτείνω για πρώτη διαδρομή Πολιτικά προς Δάφνη και όσο μας βγαλέι προς Βορρά .... απίστευτα τοπία...
Reply
#2
Μένω στα βόρεια της Αττικής και η Χαλκίδα δεν μου πέφτει και πολύ μακριά. Ευχαρίστως να κάνουμε καμιά βολτούλα στα μέρη σου.
Reply
#3
Και 'γώ μέσα εννοείται.
Θα είναι με επιστροφή στην αφετηρία υποθέτω.
Για τι μίλια μιλάμε?
Reply
#4
Κατ' αρχάς χαίρομαι ιδαίτερα για την ανταπόκριση.  Smile
      Πρέπει να σημειώσω ότι είμαι καινούργιος στο χώρο του θαλάσσιου kayak αλλά η ενασχόληση μου με τη θάλασσα ξεκινά από τα 10 μου χρόνια (είμαι 30). Όποτε εσείς σαν εμπειρότεροι μπορείτε να υπολογίσετε πολύ εύκολότερα τη δυσκολία μιας εκδρομης.
εως τώρα έχω βγάλει συνεχόμενα 18 ναυτικά μίλια (30χλμ) χωρίς να κουραστώ και πιστεύω ότι μπορώ να σας ακολουθήσω και για αρκετά περισσότερα... δεν με βοηθάει και το μήκος του kayak μου (4.44cm) για υψηλή μέση ωριαια ταχύτητα... αλλά αν είναι για μακρινή διαδρομή ίσως μπορέσω να βρώ από γνωστό κάτι μεγαλύτερο....
    Έχω βάλει στο μάτι τη διαδρομή "Παραλία Πολιτικών - Μονή Γαλατάκη - Λίμνη Ευβοίας" . διασχίζει το πιο όμορφο και άγριο κομματι του βόρειου ευβοικού. μόνο το πήγαινε είναι 18 ναυτικά μίλια. μεγάλο μέρος της διαδρομής διασχίζει την ορθοπλαγια του όρους του Καντηλιου με κάθετα βράχια τα οποία δεν διακόπτονται από παραλίες.
Αν θέλετε μορούμε να κατασκηνώσουμε στη Μονή Γαλατάκη (μια υπέροχη παραλία κοντά στη Λίμνη) και να γυρίσουμε την επομένη ή να γυρίσουμε αυθημερόν.
Για ημερομηνία πραγματοποιησης της εκδρομής προτείνω την 25η ή 26η του 05/2013. Είναι [b]το επόμενο Σ/Κ [/b]
Πως το βλέπετε?  Smile
Reply
#5
Εγώ λέω ότι θα κάψω που θα κάψω τη βενζίνη
τουλάχιστον μία μέρα κάμπινκ την αξίζει.
Για το επόμενο ΣΚ είμαι εντάξει.
Reply
#6
Η απόσταση νομίζω πως είναι μέσα και στις δικές μου δυνατότητες, με διανυκτέρευση ενοείται, μην ψοφήσουμε κιόλας  :-[ Tongue

Εκτός απροόπτου υπολογίστε με μέσα.
Reply
#7
Τέλεια!!! ελπίζω να μας κάνει καλό καιρό!
οπότε μέχρι στιγμής είμαστε:

1)aegeanpaddlers
2)ghostdog
3)stefanosz
4)....

Για ακριβή ώρα και σημείο συνάντησης θα ξαναγίνει ανάρτηση το πρωί της ερχόμενης παρασκευης 24/5/2013 οπότε και θα έχουμε ασφαλή πρόβλεψη για το καιρό!!!

Reply
#8
Ο καιρός προβλέπεται καλός.
Είμαστε και οι τρείς ακόμα μέσα?
Μιλάμε για εκκίνηση το Σάββατο κατασκήνωση και επιστροφή την Κυριακή.
Παρακαλώ επιβεβαιώστε και κανονίζουμε τις λεπτομέρειες αύριο.
Reply
#9
Εγώ είμαι μέσα  Smile
Reply
#10
Εννοείται! το περιμένω πως και πως! προτείνω να ξεκινησουμε απογευματακι. λογικά τη διαδρομή το αργότερο σε τρεις ή τέσσερις ώρες θα την εχουμε βγάλει. Μπορούμε να συναντηθούμε στα Κτελ Χαλκίδας στις 15.00 είναι ακριβώς στην εισοδο της Πόλης οπως ερχεσαι από Εθνική. Η απόσταση αναλόγως από που θα ρίξουμε τα kayak είναι περίπου 20 Ν.Μ. Είναι εντάξει ?

Υ.Γ. ghostdog αν μπορείς στειλε μου το τηλεφωνο σου για ευχερέστερη επικοινωνία. Του Γιώργου το έχω.
Reply


Bookmarks

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)