Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Καλό το σιτ αλλά μόνο εγώ μπαίνω :(
#1
Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΌΛΑΑΑ  Sad
Reply
#2
Μόνο εσύ μπαίνεις και μόνο εσύ θα μπαίνεις! Πολλά μπορεί να ακούσεις ότι θα σε βοηθήσουν κτλ αλλά στο τέλος να είσαι σίγουρος ότι:

μόνο εσύ θα το φορτώνεις στο αυτοκίνητο
μόνο εσύ θα το κουβαλάς στην παραλία
μόνο εσύ θα το ρίχνεις στη θάλασσα

Θα το καβαλάει και κανένας άλλος όταν το έχεις στην παραλία χωρίς να στο προσέχει ιδιαίτερα αλλά μετά πάλι

μόνο εσύ θα το μαζεύεις
μόνο εσύ θα το φορτώνεις ξανά στο αυτοκίνητο
μόνο εσύ θα το ξεφορτώνεις
μόνο εσύ θα το πλένεις
μόνο εσύ θα το αποθηκεύεις.

Εκτός και αν κάποιος γνωστός σου ή φίλος έκανε ή κάνει καγιάκ οπότε θα έχεις μια κάποια βοήθεια ή και παρέα εκτός και εντός θαλάσσης.

Αν το πάρεις απόφαση κάντο χωρίς σκέψη. Αν είσαι αναποφάσιστος και το σκέφτεσαι πολύ μην πάρεις. Νοίκιαζε με κάθε ευκαιρία (που άλλος φορτώνει, ξεφορτώνει, πλένει κτλ) δες πως σου βγαίνει, τι σου αρέσει  και τι δε σου αρέσει σε κάθε σκάφος και μετά συνειδητοποιημένα πλέον κάνεις μια επιλογή. Γιατί είναι κρίμα να δώσεις 200 ευρώ και να γουστάρεις τελικά καγιάκ οπότε θα καταλάβεις αμέσως ότι αυτό που πήρες είναι απαράδεκτο στη θάλασσα, όπως είναι και κρίμα να δώσεις 500 ,800, 1200 ευρώ και να μην το χρησιμοποιείς και να στο φάει η αποθήκη γιατί δεν σε τραβάει τελικά! Πεταμένα λεφτά και στις δύο περιπτώσεις! Άλλωστε η "σεζόν" με εξαίρεση λίγους έχει σχεδόν τελειώσει.

Έχεις μπόλικο χρόνο να σκεφτείς, να μαζέψεις χρήματα και να πράξεις ανάλογα. Μην αγχώνεσαι και μη βιάζεσαι άδικα!

Πάντοτε φιλικά
Δημήτρης
Reply
#3
Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο μήνυμα που μου έχουν γράψει σε αυτό το σάιτ όσο για τους φίλους αυτό το ξέρω και δεν περιμένω να έρθει κανείς να κανονίσουμε κάτι ασε που είμαι και 16 και δεν νομίζω ότι θα ερχόταν κάποιος 25+ να κάνει καγιάκ μαζί μου.Αμα μπορέσω να ξεσικώσω καποιον φίλο μου καλά θα είναι αλλά δεν το βλέπω καίγοντε στο λολ.Το έχω λατρέψει πάντως αλλά πραγματικά δεν γίνεται να δώσω 900 ευρώ να πω πως είχα έναν μισθό οκαυ αλλά τώρα ....Κατέληξα  σε ένα escape με 400 και είναι αυτό ακριβώς που θέλω 2,8μ είναι αλλά είναι ότι καλήτρερο μπορώ να πάρω μετά βλέπουμε.
Reply
#4
Πολλοί είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν και αν σου πουν τα πάντα όλα απλά ο χρόνος πίσω από το πληκτρολόγιο είναι περιορισμένος...

Χωρίς να έχω πολύ μεγάλη πείρα πάνω στα καγιάκ θα σου έλεγα να κοιτάξεις και για μεταχειρισμένα και αν και εφόσον δεν θα το χρησιμοποιήσεις τώρα κοντά να περιμένεις. Κοίτα και εδώ τις αγγελίες, κοίτα και στο car.gr κοίτα και στο xe.gr. Ανάλογα με την περιοχή που μένεις πήγαινε δες τα σκάφη από κοντά, πες τι ψάχνεις και γιατί το θέλεις άκου τι θα σου πούνε και βάλτα κάτω πριν αποφασίσεις. Αν πας κάπου διακοπές δες αν οργανώνονται εκδρομές με καγιάκ όπως συμβαίνει σε αρκετά μέρη της Ελλάδας. Έτσι μπορείς να δοκιμάσεις αρκετά σκάφη σε πραγματικές συνθήκες και να σου μιλήσουν και για αυτό που θα σε απασχολήσει με το που θα το ρίξεις στη θάλασσα (και βασανίζει και εμένα): Την Τεχνική.

Το ποιός θα έρθει μαζί σου μην το προδικάζεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Με σκάφος και κουπί είμαστε όλοι μικροί! Η κατάσταση που περιγράφεις με τους φίλους και τους γνωστούς σου είναι και ο λόγος που πήρα μονό καγιάκ. Δεν το μετάνιωσα και ειλικρινά γουστάρω κάθε κουπιά! Είναι πολύ όμορφη δραστηριότητα και όσο κάνεις κουπί τόσο βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά και ζητάς ακόμα περισσότερα! Γιαυτό χρειάζεται η σωστή και σοφή πρώτη επιλογή σκάφους, όπως σου έγραψα και πριν.

Προφανώς τα όσα γράφω ίσως να μην είναι ολόσωστα. Μέσα από την κουβέντα όμως μαθαίνουμε όλοι και πρώτος εγώ! Smile
Δημήτρης
Reply
#5
Θα συμφωνήσω με το koypi που πιστευω οτι εκανε καλή αγορα με το 13άρι τελικά.
Μήτσος.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)