08-13-2012, 10:53 AM
Ανατροπές
|
08-13-2012, 01:35 PM
Ο vitamin, από όσα έλεγε, έχει κάνει ιδιοκατασκευή - γι αυτό τα τραβάει.
Κανονικά πρέπει να είναι σφιχτές, όσο χρειάζεται για να χωρέσει η άρθρωση του γόνατου ελαφρά στριμωγμένη ανάμεσα στον ιμάντα και την κουπαστή. Αν το «πιλοτήριο» είναι πολύ φαρδύ ή/και η κουπαστή χαμηλή, το σκάφος, απλά, δεν παίρνει -και δεν χρειάζεται- knee straps. Απελευθερώνεται με ασφάλεια όπως περιγράφει ο Dan.
08-13-2012, 08:10 PM
Γιώργο χωρίς δέσιμο το σκάφος δεν σερφάρει....μάλλον σερφάρει χωρίς τον Μάνο...επίσης στο φαρδύ μου σκάφος αν τεντώσεις τους ιμάντες κάθεσαι μ΄άνοιχτά πόδια σαν λεχούνα.....και όπως καλώς μάντεψες ιδιοκατασκευή, η πατέντα σ'ολο της το μεγαλείο!!! Αυτό που μου αρέσει όμως αφάνταστα είναι το edging το οποίο βέβαια είναι τελείως άσκοπο για ένα σκάφος σαν το δικό μου....
Πάντα ψηλά μένει η κορφή άν 'ειν και χιονισμένη,
Τόν βράχο δέρνει η θάλασσα μα πάντα βράχος μένει..
08-13-2012, 09:21 PM
Κατάλαβες τώρα τι αξίζουν οι στενές*;
Στο τυλίγουν σφιχτά**! * οι γάστρες ** το γόνατο
08-15-2012, 04:48 AM
Έτσι όπως το θέτεις Γιώργο σίγουρα με βλέπω να κοπηλατώ σε σιτ ιν...και απ΄τα πολύ στένα μάλιστα!!!!
![]()
Πάντα ψηλά μένει η κορφή άν 'ειν και χιονισμένη,
Τόν βράχο δέρνει η θάλασσα μα πάντα βράχος μένει..
08-21-2012, 08:26 AM
Εγώ έχω ανατραπεί μόνο μια φορα οταν ειχε 6+ και με χτυπηξσε ενα μεγαλο κυμα (με αφρο)στα πλάγια και γυρισα.Στην χαλκιδικη υπαρχει ενας άνεμος που φυσαει συχνα που λεγεται μπουκαδουρα....ειχα παει σε μία παραλία που ειχε κολπο εκει μεσα η θαλασσα δεν ειχε κυμα αλλα εξω απο τον κολπο γινότανε χαμός.ειχε κυμματα περίπου 4+ μποφορ αλλα ήτανε συνεχόμενα και σχεδον ολα αφριζαν .....τελικα όμως γυρισα κατα τις 8 το απόγγευμα οταν ειχε λιγοα φουσκοθαλασσια :-\
ΚΑΓΙΑΚ ,ΣΚΙ ,ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑ.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ...... |
« Next Oldest | Next Newest »
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)