12-15-2013, 11:10 AM
Σωστά, πρώτα έγινε η ραχοκοκαλιά. Έσφιγγα τα πηχάκια με σφιγκτήρες μαραγκού μέχρι τρία ή τέσσερα. Για περισσότερα έπρεπε να χρησιμοποιήσω σύρμα. Κάποιες φορές τα κάρφωνα με ψιλά καρφάκια πάνω στη ραχοκοκαλιά. Αφού στέγνωνε η κόλα, έβγαζα τα καρφάκια ή τα σύρματα. Μεγάλη ταλαιπωρία και πολύς χρόνος.
Τα πηχάκια ήταν ευθύγραμμα όχι καμπυλωτά. Η πίεση από τους σφιγκτήρες τα καμπύλωνε στη θέση τους.
Φυσικά και θα γινόταν πιο δυνατό αν έβαζα και από έξω γυαλί. Θα έχανα όμως την αίσθηση του ξύλου και θα γινόταν πιο βαρύ. Η κύρια αντοχή στα κτυπήματα οφείλεται στην εσωτερική επιφάνεια του γυαλιού.
Τα πηχάκια ήταν ευθύγραμμα όχι καμπυλωτά. Η πίεση από τους σφιγκτήρες τα καμπύλωνε στη θέση τους.
Φυσικά και θα γινόταν πιο δυνατό αν έβαζα και από έξω γυαλί. Θα έχανα όμως την αίσθηση του ξύλου και θα γινόταν πιο βαρύ. Η κύρια αντοχή στα κτυπήματα οφείλεται στην εσωτερική επιφάνεια του γυαλιού.