12-26-2012, 07:31 AM
Χρονια πολλά κατ΄αρχήν. Μια που αναφέρεις ότι δεν υπάρχει κάποιος που να διδάξει, ίσως είναι καλύτερα να κατευθυνθείς σε ένα sit on παιδικό το οποίο θα χρησιμεύσει και σαν "πλατφόρμα" παιχνιδιού στην παραλία. Εάν σκοπεύεις να ασχοληθείς υποστηρίζοντας και καθοδηγόντας, τουλάχοστον στην αρχή, προτίμησε sit in. Από τη μικρή εμπειρία που έχω, τα περισσότερα παιδικά που είδα ήταν WW. Είχαμε κάποτε ένα στο γραφείο, το οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Αυτά ώς αναφορά την εμπλοκή με το σπόρ. Μελέτησε όμως και την εμπλοκή ώς αθηλητής/τρια εάν είσαι σε μέρος που υπάρχει δυνατότητα.
Τους γιούς μου τους μαθαίνω με το φουσκωτό (Gmotex Safari) που έχω. Ο μεγάλος 8 ετών με κουπί οριακά στα μέτρα του, το πηγαίνει ικανοποιητικά (δεν κομπάζω...εννοώ ότι τον βολεύει) και στη θάλασσα και στο ποτάμι. Ο μικρός που είναι ακόμη 5, θα μάθει κι αυτός με το ίδιο σκάφος ... λόγω μνημονίου.
Τους γιούς μου τους μαθαίνω με το φουσκωτό (Gmotex Safari) που έχω. Ο μεγάλος 8 ετών με κουπί οριακά στα μέτρα του, το πηγαίνει ικανοποιητικά (δεν κομπάζω...εννοώ ότι τον βολεύει) και στη θάλασσα και στο ποτάμι. Ο μικρός που είναι ακόμη 5, θα μάθει κι αυτός με το ίδιο σκάφος ... λόγω μνημονίου.