09-14-2012, 05:36 AM
(09-12-2012, 02:43 PM)giorgos ormanoglou link Wrote: Καθώς έχω μπει πρακτικά σε τροχιά για την απόκτηση καροτσιού, είναι ώρα να ρωτήσω του φίλους για κάποια πράγματα που αναρωτιόμουν όλον τον προηγούμενο καιρό, διαβάζοντας ανέμελος το θέμα...
- Το κοστολόγιο για αυτές τις ιδιοκατασκευές, σωλήνες, γωνίες, μούφες, κόλλες, ρόδες, ντίζες, ροδέλες, παξιμάδια, αντικραδασμικά, αφροί πολυουρεθάνης, ιμάντες και ότι άλλο μου διαφεύγει, δεν είναι τελικά συγκρίσιμο με την αγορά έτοιμου, η μήπως συνυπολογίζετε και τη χαρά της δημιουργίας ;
- Η δυνατότητα να αποσυναρμολογείται εύκολα και να αποθηκεύεται στο σκάφος δεν είναι κρίσιμη ; Όταν ξεκινάτε -φαντάζομαι- τα αφήνεται στα αυτοκίνητά σας, αλλά δεν είναι εξίσου χρήσιμα και στους ενδιάμεσους προορισμούς, να εποπτεύετε τα σκάφη σας από μια απομακρυσμένη σκιά ή καφετέρια ;
Καταλαβαίνω, βέβαια, ότι τα έτοιμα για τα μεγάλα διπλά και βαριά σιτ – ον που χρησιμοποιείτε οι περισσότεροι είναι ισχυρότερης κατασκευής και ακριβότερα, ενώ η μεταφορά τους συναρμολογημένα μπορεί να γίνεται άνετα στα ανοιχτά καταστρώματα, θα ήθελα παρόλαυτα να συλλέξω τις απόψεις σας.
Το κόστος , όπως γράφει και ο φίλος παραπάνω , δεν υπερβαίνει τα 30 € + χαρά της δημιουργίας.
Το δικό μου λύνεται εύκολα και χωράει στο hatch :
![[Image: P3134115.jpg]](http://i1008.photobucket.com/albums/af206/danas_01/trolley/P3134115.jpg)